دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

راهنمای شغلینکات وبلاگ نویسی

استراتژی محتوا چیست و چه کاربردی در سایت دارد؟

خیلی کوتاه ببینیم که استراتژی در بازایابی محتوا چه مفهومی می­تواند داشته باشد. وقتی ما می­گوییم یک استراتژی در بازاریابی محتوا داشته باشیم ، یعنی اینکه بگونه­ای مطالب یا موضوع های آن محتوا را انتخاب بکنیم که هر چه بیشتر بتوانیم توسط آن محتوایی که تولید می­کنیم افراد و مخاطب ها را به سمت خرید موفق­تر هدایت بکنیم. می­شود گفت ما محتوایی را قرار بدهیم که وقتی کاربر آن را مطالعه میکند مطمئن شود که آن محصول بدردش می­خورد، مطمئن شود آن محصولی که قرار است محتوای آن را بخواند می­تواندآموزشی باشد، در نهایت مطمئن شود که این محصول برایش ارزش دارد. با این اطمینانی که در مخاطب بوجود آمده به یک خرید تبدیل شود. حالا اینکه چگونه ما باید استراتژی را در نظر بگیریم در ادامه می­گوییم.

قبل از اینکه یک استراتژی داشته باشیم دقیقاً هدف خودتان را برای تولید یک محتوا و کارشناس تولید محتوا تعیین کنید. تعیین کنید که آیا شما می خواهید یک محتوایی تولید کنید که صرفاً آموزشی است.

یعنی مطلبی داخل آن بنویسید و یک موضوعی را به کاربر آموزش بدهید، یا اینکه نه محتوایی می خواهید ارائه بدهید که قرار است در انتهای آن یک محصولی فروخته شود،  یا اینکه نه قرار است یک آموزشی داده شود و محتوای مفیدی ارائه شود و در انتهای آن خریدی توسط کاربر رخ بدهد.

کاربران محتوا پسند را رصد کنید. این اصطلاحی است که بیان می­شود و کاربرانی که دنبال محتواهای شما هستند را بررسی کنید و سعی کنید آن لیست ایمیل­ها یا شماره تلفن یا هر چیزی را که می­توانید از آن کاربرها از طریق وب سایت خودتان جذب کنید را حتماً داشته باشید و این کاربرها را از دست ندهید.

چرا که می­تواند برای دفعات بعدی بازاریابی بسیار مناسبی برای این کاربرها انجام شود و محصولات خودتان را به بهترین شکل ممکن به فروش برسانید، برای این کار هم ابزارهای خیلی زیادی است.

برای استراتژی بازاریابی محتوا چه باید کرد؟

اگر از وردپرس یا سی ام اس ها و سیستم های مدیریت محتوای مختلفی برای اداره وب سایت خودتان استفاده می­کنید کافی است که در گوگل افزونه ارائه آمارگیری یا افزونه­ی آمارگیری صفحات مختلف را جستجوکنید. بعنوان مثال وردپرس که برای شما افزونه های زیادی را می­آورد و شما می­توانید آن­ها را دانلود کرده و نصب نمایید و استفاده کنید.

درنهایت متوجه می­شوید که چه صفحاتی از محصولات شما توسط کاربرها بیشتر دیده می­شود  و چه محتواهایی یعنی چه پست­هایی زمانی که شما قرار می­دهید داخل وب سایت،  بیشترین بازدید را دارد و بیشترین بازخورد را می­توانید کاملاً متوجه شوید و از آنجا بفهمید که کاربرها دنبال چه موضوعاتی هستند و روی آن موضوعات بیشتر تمرکز کنید. همه این اطلاعات باید در قالب تقویم محتوا وارد شود و طبق همین برنامه ریزی محتوایی پیاده سازی شود تا سایت خود را به خوبی بتوانید اداره کنید.

یک کاغذ و خودکار را بردارید و 10 تا هدف اصلی برای تولید محتوای خودتان تعیین کنید.  یعنی اینکه شما ببینید محتوایی که می خواهید ایجاد کنید برای چه منظوری تولید می­شود.

می­تواند منظورهای بسیار مختلفی داشته باشد و شما هدف خاصی از تولید آن محتوا داشته باشید. برای اینکه کاربر ایمیلش را در اختیار شما قرار بدهد و همچنین برای اینکه اعتماد سازی بیشتری رخ بدهد می­تواند محتوا تولید شود.

یعنی وقتی کاربر آن متن را می­خواند در نهایت نسبت به برند شما یا آن محصول اعتماد بیشتری پیدا می­کند. می­تواند یک محتوای آموزشی باشد که به کاربر مطلبی را آموزش بدهد که باز در نهایت اعتماد بیشتر می­شود. می­تواند باعث هدایت بهتر کاربر به سمت آن محصول شده و اهداف دیگری که شما باید فکر کنید و دنبال آن باشید را بنویسید.

توسط ابزار google analytics که ابزار قدرتمند گوگل هست، شما می­توانید رفتار مخاطبین خودتان را دنبال کنید. اگر دارای وب سایت هستید قطعاً باید آن را در گوگل مستر تولز ثبت کرده باشید و حتماً باید این کار رو انجام دهید تا اینکه گوگل وب سایت شما رو ایندکس کند و آن را کاملاً  در مشت خودش قرار دهد،  بعد باید سایت خودتان را توسط ابزار google analytics مورد بررسی قرار دهید و این ابزار رایگان است. اگر شما در گوگل جستجو کنید آموزش­های زیادی در مورد این ابزار قدرتمند است که حتماً استفاده کنید و از طریق این ابزار رفتار مخاطبین خودتان را دنبال کنید.

ببینید که کاربر دوست دارد از سایت شما چه محتواهایی را دریافت کند و از این طریق شما می­توانید روی آن محتواها و موضوع ها بیشتر تمرکز کنید که ببینید چگونه می­توانید آن اشخاص را به سمت محصولات و خریدهای بعدی هدایت کنید.

استراتژی تولید محتوامراحل ایجاد یک استراتژی تولید محتوا

بعد از اینکه یک درک دقیقی از مشتریان خود پیدا کردیم باید بیاییم و پیام تجاری مناسب خودمان را طرح ریزی کنیم و ببنیم که باید چه پیامی را به کاربر منتقل کنیم.

ببینیم اول مشتریان ما چه کسانی هستند. منظور می­تواند سنشان باشد، می­تواند موقعیتشان باشد، می­تواند رفتارشان باشد، می­تواند سلیقه ­هایشان نسبت به محصول باشد. اینها را باید دقیق مورد بررسی قرار بدهید و ببینید که مشتری شما چه شخص یا اشخاصی می­توانند باشند و بعد ببینید که می خواهید چه پیام تجاری را به کاربر منتقل کنید. یعنی در نهایت شما می خواهید چه مطلبی را برسانید که کاربر آن محتوا و محصول را خریداری کند.

بعد نسبت به آن پیام تجاری یک محتوای ارزشمند بسازید، یک محتوای ارزشمند ایجادکنید. محتوایی که بتواند در کاربر اعتماد ایجاد کند. حالا می­تواند یک روش این باشد که یک مطلب آموزشی از آن محصول داخل سایت قرار بدهید که کاربر مطمئن باشد دارد یک چیزی را یاد می­گیرد که در نهایت آن محصول شما را خریده یا بتوانید آن فواید دقیق محصولاتتان را بصورت موردی بیان کنید و داخل آن بگویید که دقیقا اگر این محصول را خریداری بکنید چه مزایا و چه ارزشی به شما می­رسد و به هیچ عنوان هم دروغ نباید بنویسید.

برای اینکه کاربر بسیار هوشمند است و متوجه این موضوع خواهد شد. بعدش هم بیایید محتوای خودتان را توسط سیستم­ های مدیریت محتوا انتشار بدهید و آن را به معرض دید بگزارید و بعد از آن شاید بگوییم که مهمترین مرحله همین است که شما بازخوردی بگیرید ببینید که نظرات کاربران نسبت به آن تصویری که شما در شبکه های اجتماعی منتشر کرده اید چیست.

تولید محتواتولید محتوا متنی در استراتژی محتوایی

نسبت به متنی که شما در وبلاگ خودتان قرار داده اید چیست؟ آن نظراتی که  پایین متن و مقاله خودتان نوشته می­شود چیست؟ یا هر نوع بازخوردی که از کاربر دریافت می­شود را یک جایی یادداشت کنید و بنویسید که در نهایت حتی اگر ده تا نظر هم از یک متنی یا یک محتوا متنی یا یک ویدیویی دریافت کردید را بصورت موردی روی کاغذ بنویسید که این کاربر این را گفت و آن یکی این را گفت و شما نسبت به محصولات خودتان و محتواهای بعدی حتماً این نظرات را اعمال کنید.

 


پیشنهاد مجله پروماگ جهت مطالعه بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا